1. Als je geen BTW/VAT hoeft te betalen (uitsluitend bedrijven buiten Nederland) is een geldig BTW/VAT nummer nodig. Indien dit nummer niet (correct) wordt ingevuld, volgt een extra rekening voor de BTW.
  2. De bestelling zal binnen de EU aan je deur bezorgd worden. Als je binnen Nederland voor 12:00 uur bestelt heb je je bestelling in principe de volgende dag in huis en binnen de EU maar buiten Nederland binnen 3 dagen na betaling.
  3. Bij bestelling op rekening (uitsluitend voor winkeliers) dient de betaling te geschieden binnen 14 dagen na de factuurdatum. Indien wij de betaling niet tijdig ontvangen worden incassokosten in rekening gebracht.
  4. Risico wordt door ons overgedragen aan jou bij aflevering.
  5. Recht op prijswijzigingen voorbehouden voorafgaand aan acceptatie van de bestelling.
  6. Claims voor beschadigd aangekomen stukken dienen gedaan te worden met de bijbehorende pakbon en binnen 48 uur na levering.
  7. Simbólica Fair Trade zal de door jou aangeleverde persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan andere bedrijven.
  8. Bij creditcardbetalingen worden uw creditcardgegevens uitsluitend onleesbaar verstuurd via Paypal en bewaard op computers die niet zijn aangesloten op het internet.
  9. 9. Bij online aankopen heb je het recht om na ontvangst van de artikelen binnen 14 dagen deze werken terug te sturen en de overeenkomst te ontbinden. De kosten van retourzending zijn hierbij voor jouw rekening. De artikelen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde, verzegelde verpakking. Wij streven ernaar retouren binnen 3 werkdagen te behandelen en restituties binnen 7 dagen te regelen.
  10. De administratie van Simbólica Fair Trade geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door de cliënt aan ons verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door ons verrichte leveringen. Wij erkennen dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de algemene voorwaarden erkent de cliënt dit eveneens.
  11. Disclaimer

[ultimate_gdpr_terms_accept]