Verzenden

Voor 12.00 uur besteld is de volgende (werk)dag in huis! 

Bij bestellingen voor 12.00 uur kunnen wij het meestal die dag nog verzenden. Zodra de bestelling is verzonden krijg je bericht van ons. Je hebt je bestelling dan meestal de volgende werkdag in huis!

Wij verzenden bestellingen vanaf € 100,- gratis!

De verzendkosten bij bestellingen in Nederland onder de € 100,- zijn € 4,95. Bestellingen boven de 100,- verzenden wij gratis. Komt hier een deel van retour, dan verrekenen wij alsnog de verzendkosten.

PostNL Pakketdienst

Wij versturen onze pakketjes met DHL. Je ontvangt van DHL een track en trace nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is.

Verzenden buiten Nederland


Voor bestellingen buiten Nederland maar binnen de EU berekenen wij €9,95,  het tarief voor de Verenigde Staten en Canada is €14,95.  Wij leveren uitsluitend binnen de EU en naar de V.S. en Canada.

Retourneren

Het aanmelden van een retour dient binnen 14 dagen te geschieden. Het artikel dient in de originele verpakking met een (kopie) van de factuur en het retourformulier opgestuurd te worden. Print hier het retourformulier!! Wij streven ernaar retouren binnen 3 werkdagen na ontvangst te behandelen en eventuele restituties te regelen binnen 7 dagen. In ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Na de verwerking ontvang je bericht.

Uiteraard dient het artikel onbeschadigd en zonder tekenen van gebruik te zijn, anders kunnen wij het niet retour nemen. Je kunt met een vraag betreft de retourzending vooraf contact met ons opnemen via info@simbolicafairtrade.com. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor je eigen rekening. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of storten we het aankoopbedrag terug op je rekening.

Uitzonderingen: Oorbellen worden niet retour genomen ivm hygiënevoorschriften.

Retouradres:

Simbólica Fair Trade/ retouren

Ruysdaellaan 69
3712 AR Huis ter Heide
Nederland

Wij adviseren het aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! Simbólica Fair Trade is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!